Explozie la stația GPL din Crevedia. Patronul este fiul primarului PSD: O persoană a murit și alte 46 sunt spitalizate, dintre care 8 intubate/ Arafat: 26 de pompieri răniți, pericol de o a treia explozie/ Rafila: Avem disponibile 60 de paturi de ATI

0
186

O explozie a avut loc, sâmbătă, la o stație GPL din Crevedia, pe DN1A. Cel puțin o persoană a murit și alte 46 sunt spitalizate, dintre care 8 intubate. O a doua explozie a avut loc, în urma căreia 26 de pompieri au fost răniți. Există pericolul unei noi explozii.

Un  pacient are arsuri pe 80% din suprafața corpului, a precizat ministrul Sănătății, Alexandru Rafila la Digi24.

Medicul personal al premierului israelian și-a oferit sprijinul pentru transferul unor pacienți, iar cei din celula de criză de la MAI au luat legătura și cu Austria.

UPDATE 00:09 Ministerul Sănătății anunță că în spitalele din București sunt internate în acest moment 46 de victime: 13 sunt la Spitalul Bagdasar Arseni, 4 la Spitalul de Arși, 28 la Floreasca, 1 la Elias. 8 pacienți sunt intubați.

LIVE Explozie la stația GPL din Crevedia: O persoană a murit și alte 46 sunt spitalizate, dintre care 8 intubate/ Arafat: 26 de pompieri răniți, pericol de o a treia explozie/ Rafila: Avem disponibile 60 de paturi de ATI

 


Descoperă mai multe la Crevedia | Dâmbovița ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns