Elena Lasconi, puternic sustinuta pentru a prelua sefia USR. Dominic Fritz si-a retras candidatura, primarul Viziteu este alaturi de Lasconi

0
42

Mai multi lideri au USR au anuntat in acest week-end ca o sustin pe Elena Lasconi pentru a prelua functia de presedinte al USR. Dominic Fritz, principalul contracandidat, a anuntat ca se retrage.

Dominic Fritz a anuntat pe un grup de comunicare al USR ca isi retrage candidatura.

„Sa merg inainte cu aceasta propunere as risca sa ne dezbinam intr-un moment crucial si nu vreau sa repet greselile din USR care au dus la fragmentare. Nu am nevoie de presedintia USR ca sa particip la reconstructia partidului. O pot face din orice loc si va indemn pe toti sa va puneti intrebarea: cum pot contribui eu? Voi sustine noul presedinte sau noua presedinta cu toata puterea mea. Mi-as dori sa respectam toti rezultatele alegerilor interne ce urmeaza si sa muncim pentru un rezultat bun in toamna si chiar pentru victoria pe care o dorim”, a scris Dominic Fritz.

La scurt timp, primarul municipiului Bacau, Lucian Stanciu-Viziteu, a anuntat duminica, intr-o postare pe Facebook, ca o sustine pe Elena Lasconi.

 

/www.aktual24.ro/


Descoperă mai multe la Crevedia | Dâmbovița ⓜ mapamond media

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns